GPS Apps for java mobile phones

Posted by Java Apps Download on 25 Oct 09 - 45 Comments

Most applications of GPS such as Garmin Mobile XT, Route66, Tom Tom Navigator, Navigon, etc. dedicated to mobile phones that have a specific operating system like Windows Mobile, Symbian or Android. And what about the Java-based phones? Here goes some of the caves found:

1. TrackMate

GPS is pretty spectacular to have the ability to mark goals as well as view the details of our location, speed, maximum speed, etc.. We also can send the marker on the map, which is symbolized by a small red flag for us to share your location with friends and family via the web or phone.
Download link: http://www.getjar.com/products/25625/TrackMate

2. Buddyway

Buddyway is the perfect friend for the hobby of his travel. Buddyway will lead us to find the location in detail, knowing the speed of travel each location, the approximate time it takes between 2 intervals, the maximum change in velocity, the total travel time, etc.. We can also share experiences from our journey with our map uploading via a special url that can be sent to friends.
Download link: http://www.buddyway.com/

3. Amaze GPS

GPS has many functional features as well as access option via the GPRS network.
Download link: http://www.amazegps.com/welcome.php

4. Track My Journey

Track My Journey is a Java-based mobile navigation application that has a function to display the maps, tracking the location and can also plan a route to travel.
Download link: http://www.trackmyjourney.co.uk

5. We-Travel

This GPS has a special feature by displaying maps extensively beforehand, so that we can make their own navigation routes in detail. GPS is a bit tricky to follow because of the many technical issues that must be considered carefully.
Download link: http://www.we-travel.co.cc

6. Google Maps

This is the most popular GPS applications at this time because almost all phones that have GPS included the application as a reference basis.
Download link: http://www.google.com/gmm/apps/v2.3.2/gmaps-232-m2_L1.jar

7. GPS Viewer

GPS is able to show our current location, speed of our movement, and its direction only in one view only. Quite practical.
Download link: http://www.wayviewer.de/download/GPSViewer.zip

8. Nav4All

GPS supports several languages ??and proved capable of providing accurate mapping feature in some countries like New Zealand, North America, Indonesia, Brazil, South Africa, Europe, China, etc..
Download link: http://www.nav4all.com

9. eGPS Tracker

This is a GPS tracking application that can be stored and accessed from the phone to then send the resulting file through a computer for further mapping.
Download link: http://egpstrack.hlod-wig.org/about.html

10. Map My Tracks

Map My Tracks is able to read our position in real-time via maps available, such as we were climbing mountains, surfing, etc.. The results of the readings that can be sent as information about our activities to our friends.
Download link: http://www.mapmytracks.com/version/1.5/MapMyTracks.zip

source: kaskus.us by ryojin, thanks


Other posts :

45 comments for “GPS Apps for java mobile phones”

1

kalau untuk melacak posisi keendaraan yang dipasang alat semacam GPS, apa bisa dipantau melalui handphone? tks

October 25th, 2009 at 10:27 PM
2
joko

joko sangata ( bung jw). saya butuh gps java k-touch v908, thanks.

October 25th, 2009 at 11:20 PM
3
Hermas

Tolong dong anti-virus buat SE G700 tentunya yang GRATISSSS…..SSSSSS, thx.

October 30th, 2009 at 12:54 PM
4

tolong gmana caranya download chatting and Gps thankkkkkkkkkk okkkkk…..

November 8th, 2009 at 2:43 PM
5

thanks for share the links, dude… ;)

November 10th, 2009 at 1:46 PM
6

kok gak bisa di download

November 27th, 2009 at 8:13 PM
7
nurul

apa bisa mendownload gps ke hp nexian g922?, bgm cara y?..thx

December 11th, 2009 at 10:13 AM
8
imam anwar r

kenapa saya ga busa download game di HP micxon s900. gimana caranya biar bisa.
tolong kasih tau situs2 biar bisa download game. thank’.. before

December 18th, 2009 at 2:31 AM
9
roymarciano

napa aplikasi nimbuzz g isa wat hp type HT G30???
ksih tw donk caranya??

January 3rd, 2010 at 11:42 PM
10
yuni sg

saya punya hp nexian type NX-G900 sy inggin buka peta lokasi tapi selalu gagal gmn ya caranya apa memang hp sy tdk mendukung tks

January 6th, 2010 at 3:04 PM
11
dede fadiL

kek mana cara’a makek….me gak ngerti…
oh …yaa,,,,buat K800i ada gakk,,,dbls yaaa

January 7th, 2010 at 4:32 PM
12
inot

bos..bisa nggak applksi GPS aku download di micxon s910 ? tks

January 10th, 2010 at 8:41 AM
14
Ari

tolong sy dikasih alamat/sofware hp 6210navigator untuk pemetaan ketinngian kontur tanah yang akurat!
tks before…

January 20th, 2010 at 8:19 PM
15
Ari

tolong sy dikasih alamat/sofware hp 6210navigator untuk pemetaan ketinggian kontur tanah yang akurat!
tks before…

January 20th, 2010 at 8:20 PM
16
blue

salam kenal…hpq motorola tipe a1200,bisa gak dikasih aplikasi peta?kalo bisa gmn caranya?oy kalo bisa yang gratis ya?ghe…thx.

January 21st, 2010 at 5:53 PM
17

GPS TrackMate gak bisa di download Bro….payah nih…

January 22nd, 2010 at 7:23 PM
18
Mas_jamal

Ksi tau dong aplikasi untuk chat

February 7th, 2010 at 10:07 PM
19
James

GPS TrackMate bisa di pakai di LG GW300 gak?

February 10th, 2010 at 9:13 PM
20
alex

tolong dong untuk aplikasi GPS untuk HT G19 nya

March 10th, 2010 at 1:20 PM
21
Xiao_Alif.*Pro

kk tolong untuk link lainya aplikasi Google Map Ver. JAVA donk koq waktu wa klik nda’ isa

May 18th, 2010 at 8:59 AM
22
Gunting Suket

bos cara pakainya gimana, kok gak ada petanya sih, cuma ada segi3 hijau

August 10th, 2010 at 6:46 AM
23
much arifin

wah sulit sekali downloadnyyyya gak bisa – bisa,tolong dibantu,aku pakai beyond b71.trims sebelumnyya

August 15th, 2010 at 9:34 PM
24
much arifin

wah sulit sekali downloadnyyyya gak bisa – bisa,tolong dibantu,aku pakai beyond b71.trims sebelumnyya

August 15th, 2010 at 9:46 PM
25

cara memakai gps dinokia N73…..trims sebelumnya.

October 10th, 2010 at 7:52 PM
26
Kevin

wahh…. susah amat downloadnya buat nokia 6300 tlng ksh tau dong caranya thankkkkkkkksssssss yaaaaaa……..

December 21st, 2010 at 4:37 AM
27
ika

gimana sih masang gps, yang bsa ngelacak daerah lawan bicara d.hp nokia n70i

January 7th, 2011 at 7:13 AM
28
29

minta tolong keberadaan no hp ini 085879948839dimana boz..makasih

January 28th, 2011 at 9:02 AM
30
richie

untuk hp lexus L61 bisa g” dikasih aplikasi GPS?makasih

March 7th, 2011 at 4:02 AM
32
ciprut

bro low hp imo B8900 di support gps ga ya,,hehe,,payah nie hp imo

March 27th, 2011 at 7:39 AM
33

EH. LO SMUA. HP ABAL-ABAL K0K DI PAKE….

April 12th, 2011 at 6:36 PM
34

EH LO SMUA HP ABAL2 K0K DI PAKE

April 12th, 2011 at 6:39 PM
35

Thanks Sob infonya, izin download and share ya…! :-)

May 18th, 2011 at 2:59 AM
36

bos, kl blueberry model csl bs g ya???

June 25th, 2011 at 4:41 PM
37
cernecels

kk tolong dong saya mw aplikasi gps buet hp ti-phone t87…
yhx

October 25th, 2011 at 8:57 AM
38
cernecels

kk tolong dong saya mw aplikasi gps buet hp ti-phone t87…
thx

October 25th, 2011 at 8:58 AM
39

gg bisa d download nich gps nya..

January 10th, 2012 at 4:33 AM
40

‘duh bngung neh ngedownload aplikasi cnggih tpi slalu gagal. apa ya. yg cnggih buat hp nx g868

January 20th, 2012 at 10:00 AM
41
fadie

saya butuh gps untuk hp N70 dan nokia C3,,,
klaw ada bisa d download dmna?
klw ada yg tau tolong kirim di emailq: fadie_89@yahoo.co.id

March 9th, 2012 at 7:38 AM
42
ainur rafiq

gimana bos klo downloud aplikasi gps untuk BB torch

August 14th, 2012 at 10:55 PM
43
asheaf

aplikasii gps apa yg canggihh,, kasiih tauu y,, salammmm

October 4th, 2012 at 4:46 PM
44
fauzan abdillah

sush banget ya….
Gimana si caranya…..

February 7th, 2013 at 4:55 PM
45
yudhy husen

gimana cara nge downloadnya gan ??

February 27th, 2013 at 7:57 AM

Leave a Reply


Advertisements
Your ads here , contact us soon.






Java Gamers Download from keyword :

aplikasi GPS,aplikasigps,download aplikasi GPS,Download GPS untuk hp,aplikasi gps untuk hp,gps hp,gps java,Aplikasi gps java,gps untuk hp,aplikasi gps untuk hp java,gps untuk hp java,download aplikasi java nexian,gps for java,GPS aplikasi,Download Aplikasi GPS untuk HP,download gps hp,aplikasi gps hp,Gps handphone,gps hp java,hp gps