Opera Mini browser

Posted by Java Apps Download on 28 Mar 08 - 10 Comments

 Opera Mini browser

One of the java application is mandatory for mobile phone web browser. And for this one application my choice down to Opera Mini.

In terms of the use of Opera is very easy and its many advantages. This browser to compress the size of the website that we go into a very small size. The advantages are: faster website access and costs incurred for the GPRS will be more efficient.

Download Opera Mini directly to mobile phones via WAP:

To download via hp direct, open the browser and open Internet standards HP following address: http://mini.opera.com and select Download Opera Mini and follow its instructions of the installation.

Download Opera Mini to the computer and then transfer to a mobile phone:


Other posts :

10 comments for “Opera Mini browser”

1

Gimana nih carany mengupload photo dari file phone ke situsku?

April 7th, 2008 at 4:16 AM
2

bisa make photoblog atau pake opera jg bisa kok :)

April 7th, 2008 at 5:48 AM
3
The Zhucky

hmm..gimana yach caranya kalau ada e-mail masuk trus kita bisa buka langsung kayak sms gitu

June 1st, 2008 at 8:56 AM
4
ask

Mas, setelah transfer ke hp dari computer cara installnya bagaimana ?

January 10th, 2009 at 5:19 PM
5

thanks infonya, akan saya coba… :)

April 1st, 2009 at 9:02 AM
6
danu

opera mini untuk Ngage QD ga ada ya?
saya uda coba yg dua versi di atas koq ga bisa ya..

April 24th, 2009 at 1:01 AM
7
boim

sya mau nanya nh,,,
punya aolikasi buat nghac lwt bt gx…kl, bs krmn lwt email zam ya d faisal.ardan@gmail.com.krmn yg byk ya,mksh

May 11th, 2009 at 2:57 PM
8
ahmad

gimana caranya instal opera mini 4,2 ke hp nexian nx-g922

October 16th, 2009 at 10:24 PM
9
beni alpri

mo tny gmn cra aktifkan game kehp nokia 7710

February 2nd, 2010 at 11:50 PM

Leave a Reply


Advertisements
Your ads here , contact us soon.






Java Gamers Download from keyword :

aplikasi java opera mini,yhs-004,download aplikasi opera mini browser,Dwonload aplikasi java opera mini,Dowload aplikasi operamini,aplikasi browser untuk hp JAVA,download aplikasi opera mini for java,download aplikasi opra mini,downloat opera mini,download- aplikasi opera mini,dowonlod aplikasi opramini,instal aplikasi opra mini untuk laptop,aplikasi opera mini download,www aplikasi opramini com,opera untuk hp java,aplikasi opera mini java untuk hp,aplikasi browser,download aplikasi opra mini untuk hp java,aplikasi operamini com,aplikasioperamini